top of page

 


 

Onderstaand een impressie van een aantal evenementen, huwelijken en andere bijzondere gebeurtenissen waar ART Producties bij betrokken was.

Video's by Art Producties

ART Producties - intro movie [1080 HD]

Datum opname: 22 oktober 2014

Lengte: 1:51 min

Ruim 15 jaar is Art Producties actief met het bedenken, uitvoeren en begeleiden van diverse vormen van evenementen. Het is onze overtuiging en ervaring dat een evenement het meest effectieve communicatiemiddel is voor verbinding en verbreding. Immers is een evenement de meest pure vorm van communicatie: emotie, face-to-face en beleving.

 

Naast de organisatie van uw evenement is Art Producties ook dé partner voor:- muziek producties- CD-producties- bedenken en leveren van entertainment op maat- het inhuren van licht en geluid- evenementen concepten- huwelijken- evenementen in de privé sferen.

 

Doordat wij samenwerken met verschillende leveranciers, specialisten in de branche en freelancers, kan Art Producties altijd de beste service en kwaliteit waarborgen.

Ons motto is: "ontzorgen"..

Privefeest Spanje - powered by Art Producties

Opname datum: 8 februari 2014

Lengte: 2:14 min

In 2010 mocht Art Producties in samenwerking met Wedding & Planning een privefeest organiseren in Spanje. De unieke locatie, het goede weer en voorzieningen werden optimaal benut voor een mooi feest!

Huwelijk 2010 Rotterdam - powered by Art Producties

Datum opname: 2010

Lengte: 4:35 min

In mei 2010 mocht Art Producties in samenwerking met Wedding & Planning een groots huwelijk organiseren in Rotterdam. 1 dag, 1 locatie en 1 feest! Diverse partners van Art Producties werkten aan dit grote project mee om de kerk te transformeren in een unieke trouw- en feestlocatie.

ART Producties in opdracht van Wedding & Planning organiseert een mooi huwelijk in Librije's Hotel te Zwolle

Datum opname: 16 november 2014

Lengte: 4:55 min

Van een zeer mooi huwelijk in Librije's Hotel te Zwolle heeft ART Producties een video gemaakt van wat er allemaal achter de schermen gebeurd ... 

Wedding Event in Librije's Hotel op 26 januari 2013 - ART Producties aanwezig op dit exclusieve event

Datum opname: 26 januari 2013

Lengte: 1:02

Op zaterdag 26 januari in Librije's Hotel werd de 1e editie van het Wedding Event gehouden. Wedding & Planning, Librije's Hotel en Art Producties zijn de initiators van dit exclusieve Wedding Event.

 

Ontmoet diverse top leveranciers uit de Nederlandse trouwbranche!

 

Meer info: www.librije.com/weddingevent

Korte Impressie: Wedding Event in Nederland in Librije's Hotel 2013

Datum opname: 26 januari 2013

Lengte: 1:50 min

ART Producties was op dit exclusieve Wedding Evenement vertegenwoordigd met onder andere:

 

- DJ Victor & Rolf

- Tiny Little Bigband

- Szféra Passion / Malando trio

en techniek op diverse locaties in het Librije Hotel.

 

Daarnaast was ART Producties verantwoordelijk voor de opbouw en show van het Wedding Event (in samenwerking met: Librije's Hotel en Wedding & Planning). 

 

Topleveranciers uit de Trouwbranche creëerde een ultieme beleving.

Please reload

bottom of page