top of page
"Eén kans voor een geslaagd event"

Bij Art Producties kunt u altijd terecht voor divers entertainment. In 2011 heeft Art Producties voor al het entertainment een speciale website ontwikkeld: ART Bookings.comART Bookings is een fullservice entertainmentburo dat staat voor succesvolle optredens met een persoonlijke en unieke touch. De meest actuele artiesten, welke ondergebracht zijn bij ART Bookings, zijn slechts in een paar simpele stappen te boeken in diverse vormen en prijsklassen.

 

Van een standaard feest een buitengewoon feest maken? De juiste verrassende artiesten op de juiste plaats? Ontroering, persoonlijk of juist over de top?

 

ART Bookings heeft gegarandeerd passend entertainment dat aansluit bij uw wensen. ART Bookings onderscheidt zich door overzichtelijkheid, uitgebreide en gedetailleerde informatie, recente foto’s, geluidsfragmenten, video’s en niet in de laatste plaats door zijn actualiteit en serviceniveau.

Entertainment

Art Bookings is hét platform voor nieuwe artiesten, special acts, bijzonder entertainment en aanstormend talent. U vind hier uiteenlopende artiesten met succes!
"Klik op het logo voor de website van ART Bookings "
DJMR&MRS 27.jpg
DJ's

ART Bookings biedt diverse DJ's voor ieder feest!

Een DJ inhuren die precies jullie muziekdraait? 

Een DJ met een saxofonist, percussionist en of zangeres? Een complete show met perfect geluid 

en een op maat gemaakte lichtshow? Bij ART Bookings vind u de geschikte DJ voor trouwfeesten, bruiloften, bedrijfsevenementen, privé evenementen, Clubs en of festival optredens.

 

Klik op de afbeelding of hier voor het vinden van een DJ. 

 

ART Bookings in St Tropez 2015-4-4-18:48
BANDS

Op zoek naar een passende band voor uw huwelijksfeest, bruiloft, bedrijfsevenement, corporate event, privé evenement of festival? ART Bookings zet voor u een aantal bands op een rij. 

Door onze nauwe samenwerking met alle bands is het ook mogelijk om bekende Nederlandse of Buitenlandse artiesten toe te voegen aan de band voor een op maat gemaakt show!

 

Klik op de afbeelding of hier voor het vinden van een top band.

Sarina1_edited.jpg
ARTIESTEN

Welk Entertainment en of artiest past het beste bij u of uw feest? Kiest u op muziekale voorkeur, prijs of uitstraling? Wij helpen u graag verder.

Er zijn in de wereld ontzettend veel diverse artiesten te vinden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. ART Bookings heeft voor elk type event de juiste muziekale omlijsting.

 

 

Klik op de afbeelding of hier voor het vinden van een artiest naar uw smaak.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek voor entertainment op maat?             Vraag het ART Bookings!
REVIEWS​:

"Voor het Benjamin Foundation werk ik al ruim 10 jaar samen met ART Producties en ART Bookings voor entertainment op maat. Onze gasten hebben immers al vele artiesten en optredens gezien in hun leven. Samen met ART Producties vinden we elke keer weer passend entertainment voor een unieke avond vol beleving!"

-- Henri Koerhuis - Benjamin Foundation

bottom of page