Tiny Little Kerstdiner in Grand Hotel Huis ter Duin

August 23, 2018

Wilt u ook volop genieten met uw gezin of vrienden? ART Producties levert in samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin het entertainment. Dit diner staat in het teken van knus samen zijn en genieten.

 

 

In de Pique van Grand Hotel Huis ter Duin lichten de donkere dagen van december sfeervol op, op 25 december 1e kerstdag, met de heerlijke muziek van de Tiny Little Bigband. Uiteraard maakt ook de Kerstman deze avond zijn entree. De avond begint om 19:00 uur en eindigt om 23:00 uur, waarna we u natuurlijk van harte aanbevelen om te blijven overnachten.

 

 

The Tiny Little Big Band met zijn unieke sound en onstuimige energie brengt oud, nieuw én eigen repertoire ten gehore. De groeiende populariteit van de Tiny Little Big band komt voornamelijk omdat zij ieder optreden streeft naar hetzelfde doel: tijdloze stijl gecombineerd met een swingende knipoog. Onberispelijk en stijlvol gekleed.

 

 

-> voor boekingen en of meer informatie kijk snel op www.artbookings.com voor beschikbaarheid

 

Please reload

Featured Posts

Tiny Little Kerstdiner in Grand Hotel Huis ter Duin

August 23, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic